IN GROENLO KUN JE LEUK DATEN MET TESS

Hallo, wat leuk dat jij hier op zoek bent naar een leuke date. Mijn naam is Tess en ik woon in Groenlo. Durf jij wel een leuke date met mij te hebben. Ik ben 28 jaar jong ik ben ruimdenkend en creatief. Maar ik ben daarnaast ook nog een leuke dame. Ik heb donker bruine ogen en heb geen tattoeages of piercing. Ik licht een tipje van  de sluier voor jou, door aan jou te zeggen dat mijn cupmaat C is.Stuur mij een bericht zodat ik zeker weet dat ik bij jou bent opgevallen.

 

tess-neemt-de-beste-kans-in-haar-leven

Tess neemt de beste kans in haar leven

De reactie komen binnen en Tess heeft keuze zat. De mannen op de dating site blijken goed in de centen te zitten. Wat is het toch moeilijk voor Tess om een keus te maken. Maar zij kiest voor Sien die van beroep arts is. Zij stuurt hem een sms met de worden”hallo dokter Sien ,ik wil graag door jou behandelt worden”. “Zie je in mij de patient die alles met jou wil delen”.Sien geeft als antwoord dat hij volgens afspraak werkt maar, dat zij welkom is op zijn kliniek. Sien en Jess zijn elke dag in contact met elkaar. zij stuurt ook foto,s van haar voor hem. Sien vraagt aan Jess als zij een date met hem wil in Groenlo. Tess  vindt het een goed idee. Sien reserveert voor vrijdag avond om 9 uur voor 2  personen. Tess geeft haar adres door aan Sien.  De afspraak is dat Tess door Sien wordt afgehaald. Tess maakt zich optijd klaar zodat zij rustig op hem kon zitten wachten. Nadat ze een half uur heeft gewacht hoorde zij de bel van haar deur . Tess bloosde en wist zich geeen houding.  Ze stond op en maakte de deur op. Sien gaf haar een handdruk en verwelkomt hem. Sien en Jess waren heel blij om elkaar te zien. Tess zei aan Sien dat hij op het juist adres is. Zij liepen samen naar de auto ze stapten beiden in en reden weg.

 

in-groenlo-in-een-restaurant

In Groenlo in een restaurant

Als Tess en Sien in het restaurant aankomen zitten ze tegenover elkaar. Ze drinken samen een wijntje. Sien vraagt aan Tess wat zij zullen nuttigen. Sien en Tess kijken op de menulijst wat zij gaan bestellen. Samen eten Tess en Sien een portie sate. Sien bestelt ook limoda. Tess vraagt aan Sien hoe hij de smaak vindt. Hij zegt aan  haar dat hij de sate heerlijk vindt. Tess zegt aan Sien dat zij nog iets heerlijk voor hem heeft. Zij neemt plaats naast hem en geeft hem  een heerlijke natte tongzoen. Sien zegt aan Tess dat hij de smaak te pakken heeft en meer wil. Tess zegt aan hem dat zij dat wel durft, maar dat zij dat jammer genoeg niet daar aan hem kon bewijzen. Zij huren een hotelkamer en genieten samen van hun aanwezigheid. Sien bedankte Tess voor die spannende en onvergetelijke avond. Ze worden verliefd op elkaar en gaan nergens anders dan in Groenlo om uit te eten.