Ik heb sex gehad met zijn broer in Leersum

Ik heb seks gehad met zijn broer Leersum

Ik ben Linda. Ongeveer 2 jaar geleden kwam ik Sergio tegen. Sergio was de eerste jongen met wie ik een echte relatie had. Daarvoor had ik gewoon schatjes, niet heel veel maar er was wel een hele leuke ertussen. Zijn naam is Delino. Hij houdt van reizen en is dus niet zo vaak in Nederland, Leersum.

De laatste keer dat ik met hem was, was ongeveer 2 jaar geleden. Toen begon ik net met Sergio met een seks relatie. Ik wist zelf ook nog niet echt of het serieus zou worden. Ik ben zo blij met Sergio. Ik heb alle contact verbroken met alle andere mannen in mijn leven, ook al had k geen seks met ze, maar ik had er ook geen behoefte aan. Ik ben echt blij met mijn vriend. Ik ben 28 jaar. Hij is een stuk ouder dan mij, dat wel, maar we hebben het heel leuk samen. Met hem wil ik graag blijven.

Ik weet al dat Sergio zijn vader meer dan 10 kinderen heeft. De helft kent hij niet eens, maar toevallig heeft hij ongeveer 5 jaar geleden kennis gemaakt met zijn broer Delino. Ja, mijn Delino. Ik hoorde wel eens van een Delino, maar ik stond er nooit bij stil dat het mijn Delino was, totdat we vorige week op de 70ste verjaardag waren van mijn schoonvader. Bijna alle kinderen waren aanwezig.

Sergio liet mij kennis maken met zijn broer. Noch Delino, noch ik hebben iets gezegd en daar heb ik spijt van. De dag daarna zijn we met zijn allen naar het strand geweest. Daar heeft Delino mij echt lastig gevallen. Hij chanteerde mij en probeerde mij te verleiden. Ik weet nu niet meer wat ik moet doen. Ik voel absoluut niets meer voor Delino, maar het geheim dat we hebben maakt mij ziek. Hij en Sergio zijn ineens zo close met elkaar. Ik wil elke dag tegen Sergio zeggen wat er aan de hand is, maar dan zie ik weer hoe fijn hij het vindt met zijn broer. Ik wil die hechte relatie tussen twee broers niet verbreken.

Delino is een gemene en slechte man. En vooral jaloers op de relatie tussen mij en Sergio. Hij zegt dat hij ervoor gaat zorgen dat zijn broer en ik uit elkaar gaan. Ik ben bang. Ik weet niet wat ik moet doen. Weten jullie het misschien? Ik weet dat ik het eigenlijk meteen moest zeggen, maar is het nu te laat? Sergio en ik hebben geen kinderen, geen verbintenis. De seks is behoorlijk goed ook.

Ik ben bang dat hij mij in de steek gaat laten als hij weet dat ik seks heb gehad met zijn broer, want hij is ook een trotse man. Ik ben echt helemaal moe van de situatie. Soms wil ik gewoon weglopen en die twee broers maar laten, maar ik hou echt zoveel van Sergio. Zal hij het mij vergeven? Dit was immers iets van mijn verleden, zonder dat ik iets over de twee broers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *