Op date met dreigementen

op-date-met-dreigementen

Op date met dreigementen

Ik heb al enige tijd een buiten relatie met een andere man. Ik heb hem leren kennen toen mijn man op zaken reis was. Ik was een nachtje op stap met mijn vrienden en heb deze heer toen leren kennen in de club. Hij zag er erg goed uit en was zeer zeker charmant. Ik was dronken en had wel zin in een avontuurtje. Ik ging er die nacht van uit dat het een eenmalige iets zou zijn. Ik had nooit kunnen bedenken dat het een gewoonte zou worden.

 

die-nacht

Die nacht

Die zelfde bewuste avond heeft deze heer stiekem mijn telefoon nummer genomen. Ik was totaal dronken en ben direct na onze avontuurtje in slaap gevallen. Hij is toen in mijn telefoon gegaan en had ook een paar foto’s genomen van mij terwijl ik naakt was. Ik wist van niets. De volgende dag was ik eerder wakker dan hij en ben stiekem weg gegaan. Niet wetende wat er die avond is gebeurd. Mijn man zou de volgende dag thuis komen, dus ik dacht om vandaag de hele dag het huis schoon te maken. Ik kreeg later op de dag een telefoontje van een onbekende nummer. Toen ik opnam sprak ik met de heer met wie ik de avond had door gebracht. Zijn naam is Carlo. Hij wilde op een date met mij, maar ik weigerde en legde uit dat ik al getrouwd ben. Hij heeft mij toen foto’s van mijzelf gestuurd waarin ik naakt slaap op zijn bed. Hij dreigde mij daamee om met hem op een date te gaan. Ik wilde eerst de politie inschakelen, maar als ik dat zou doen zou mijn man te weten komen wat ik heb uitgespookt terwijl hij weg was. Die risico wilde ik niet nemen. Ik was dus verplicht om met hem op een date te gaan.

 

de-gedwongen-date

De gedwongen date

Wij hebben dus afgesproken om op een bepaalde plaats te ontmoeten. Ik wilde dit goed uitpraten met hem. Hopelijk kon ik hem ervan overtuigen dat hij fout bezig is. Ik probeerde zoveel mogelijk kalm te blijven. Ik heb ontmoet, we hebben elkaar omhelst en toen zijn we naar een terras gegaan voor een hapje en een drankje. Vreemd genoeg bood hij mij zijn excuses aan dat hij mij op zo een manier heeft gedwongen om op een date te gaan met hem. Zijn excuus waarom hij het had gedaan was dat hij mij persee weer wilde zien, omdat hij een vaste relatie wilt. Ik legde hem toen mijn verhaal uit en waarom ik ook ben gekomen om hem te ontmoeten. Hij begon mij plotseling te vertellen waar ik woon en waar mijn man werk, welke auto wij hebben en nog een paar dingen. Ik werd verschrikkelijk bang. Daarna wilde hij weer omgang met mij en ook dat heb ik gedaan door zijn dreigementen. Tot de dag van daag dreigt hij nog steeds en ik ben bang om naar de politie te gaan of het aan mijn man te vertellen. Wie kan mij helpen?