Sex en zwanger, maar geen vader in Alkmaar

Seks en zwanger, maar geen vader in Alkmaar

Ik was 17 toen ik een relatie had met Mitchell. Onze ouders wisten ervan en keurden de relatie ook goed. Van het een kwam het ander en ik raakte zwanger. Hij wilde dat ik abortus moest plegen. Ik kon dat niet doen, want ik voelde al wat moederliefde. Men zal denken dat ik de baby wilde hebben om Mitchel bij mij te laten blijven, maar dat was niet zo.

Ik zag het niet als een fout, want in een relatie waar je seks hebt, gebeuren dit soort dingen nu eenmaal. Ik durfde het niet aan mijn ouders te vertellen. Ik heb het wel aan mijn zus verteld. Die was ontzettend blij omdat de laatste baby in onze familie 12 jaar geleden geboren was en ze zou dus eindelijk weer eens tante worden.

De ouders van mijn Mitchell wisten ook niet dat ik zwanger was. Ik ben met mijn beste vriendin naar de dokter geweest en toen zag ik een kleine baby. Nou, toen ik dat zag wilde ik het helemaal niet weghalen. Ik was toen ook al 3 maanden zwanger.

Mitchell heeft mij om die beslissing aan de kant gezet en wilde niets meer met mij te maken hebben. Dat vind ik slecht want er waren twee mensen die seks hebben gehad en een kind hebben verwekt. Het is niet zo dat ik de baby alleen heb verwekt.

Ik had ontzettend veel liefdesverdriet want ik miste Mitchell echt veel. Ik had gehoopt  samen met hem een gezin te beginnen en een mooie toekomst op te bouwen.

Uiteindelijk besloot ik het aan mijn vader te vertellen en dacht dat hij mij dood zou maken. Reden waarom ik dat dacht was dat ik was zwanger en was en niet meer met Mitchell was. Mijn ouders hebben ontzettend goed met mij gesproken en hebben de ouders van Mitchell gebeld om het te vertellen. Die waren ook boos en zeiden dat hun zoon niets met mij en de baby te maken wilde hebben. Ik vind hem laf! Hij wilde seks zonder voorbehoedsmiddelen, maar wil de verantwoordelijkheid niet nemen voor de consequenties!

Ik was continu down want ik hield echt van Mitchell. Ik ben nu inmiddels 20 jaar en mijn dochter is 2 jaar. Ik zit nog op school en ben vastberaden om te werken aan een goed opleiding zodat ik mijn dochter en mijzelf een goede toekomst kan geven.

Ondanks dat Mitchell niets met ons te maken wil hebben, hou ik nog steeds van hem. Nu moet zijn dochter opgroeien zonder haar vader. Mijn ouders zeggen dat het typisch is voor jongens om zo te doen.

Wat moet ik doen? Wat moet ik mijn dochter vertellen? Ik hoop in ieder geval dat mijn verhaal een eyeopener is voor jonge meisjes. Je moet nooit opgeven want het leven gaat gewoon door. Ik wil niet dat mensen mij veroordelen om mijn jonge leeftijd, maar het was niet gepland. De situatie was er, ik heb ernaar gehandeld en nu neem ik mijn verantwoordelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *