Sex gehad met een ander en zwanger in Heerlen

Sex gehad met een ander en zwanger in Heerlen

Mijn naam is Lucille, en ik ben 32 jaar en woon in de stad Heerlen. Ik had gehoopt dat mijn zoontje Jonathan niet van Clerence was, maar Jonathan lijkt zo sprekend op hem. Clerence is mijn eerste echte vriendje. We waren jaren met elkaar, maar we waren jong en dom. Ik ben altijd van hem blijven houden ook toen ik een relatie kreeg met Sjaak. Sjaak past veel beter bij mij. Hij is vooruitstrevend en zorgt goed voor ons.

Clerence en ik bleven altijd contact houden, totdat ik zwanger werd. Ineens was hij verdwenen uit mijn leven; naar Amerika om te studeren. Ik bleef hem schrijven, maar dat werd ook minder op den duur. Hij vond het erg dat ik met een ander was.

Toen overleed zijn moeder en ik heb hem weer gezien. Mijn leven veranderde die avond. We bleven constant bij elkaar en hadden ook seks.

De hele nacht bleef ik met hem in het hotel. Ik verzon een smoesje thuis zodat ik kon blijven slapen.

Pas in de ochtend begreep ik wat er was gebeurd. Ik was absoluut niet blij en Clerence ook niet. Hij zei dat dat helemaal niet zijn stijl was en dat hij ook teleurgesteld was in mij dat ik zomaar seks met hem heb gehad. We hebben ’s ochtends zo een heftige ruzie gehad dat ik niet eens meer naar de begrafenis van zijn moeder ben gegaan. Tot de dag van vandaag hebben we nooit meer met elkaar gesproken.

Toen ik twee maanden later ontdekte dat ik zwanger was, kwam het heel even in mij op dat Clerence de vader kon zijn, maar dat idee vergat ik snel. Mijn tweede zoon werd geboren. Ik wist meteen al dat hij van Clerence was. Hij leek sprekend op hem.

Jonathan is nu 15 jaar. Na hem heb ik nog een dochter gekregen. Ik loop rond met een groot geheim. Het was niet meer mogelijk voor Clerence om een kind te krijgen en hij is nooit gaan trouwen. Dit heb ik van zijn broer vernomen die ik toevallig vorige week weer na een lange tijd heb gezien. Ik heb toen zijn broer in vertrouwen genomen. Ik had dat nooit moeten doen, want hij heeft mij gezegd dat hij het aan zijn broertje gaat vertellen wanneer hij terug is in Nederland.

Ik heb de broer gesmeekt om niets te zeggen. Hij heeft me een ultimatum gegeven. Hij wil mij de kans geven om het zelf aan Clerence en mijn man te vertellen, maar ik weet niet hoe. Daarom vraag ik jullie nu. Hoe moet ik dit aanpakken? Ik weet dat ik het ga moeten vertellen. Clerence en mijn man hebben beiden recht op de waarheid. En Jonathan ook. Of is hij nog te jong om het te weten?

Zal mijn man willen scheiden? Daar ben ik zo bang voor. Denk je dat hij een huwelijk van 20 jaren zo zal vergeten? Zal hij gaan voor mijn zoon? Zullen ze mij vergeven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *