Suzanne heeft ervaring met dating in Hazerswoude-Rijndijk

Ja soms is het wel leuk om te daten en ook nog blind date te hebben. Ik heb vaak genoeg “rebound relaties” gehad. Ik typeer  “rebound relatie”  als te zijn een troostrelatie. Ik was alleen dus zocht troost op verschillende manieren en zocht ook nog steun bij mannen die niet eens mij type waren. Ik dumpte ze weer als me leven weer op orde was. Dit is mij ook twee keer overkomen en het was achteraf zo verspilde moeite en energie die je in iemand investeert om daarna als een blok gedumpt te worden voor een leukere partner.  Daten was mijn leven echt wel.

 

in-hazerswoude-rijndijk

In Hazerswoude-Rijndijk

In Hazerswoude-Rijndijk was ik toen ik een knappe heer leerde kennen. Hij was knap in de zin van hij zag er goed uit. Mooi postuur, forst gebouwd. Alles wat ik aan een man wilde had hij, qua uiterlijk. Toen ik hem zag wilde ik zo graag dat hij na me toe liep om tot mij te praten. Maar ik zag wel dat hij die move niet maakte. In me zelf dacht ik van nee Suzanne jij loopt deze man niet te gemoed. Als deze je levenspartner moet zijn loopt hij zelf naar je toe om tot je praten. En ja hoor na lang wachten heeft hij toch de durf genomen om tot mij te komen praten.  Mag ik me voorstellen vroeg hij. Ik knikte. Ik heet Hans zei hij. Ik heet Suzanne zei ik terug. Wij hadden een babbeltje. En wisselde elkaar nummers. Onze contact werd heftiger en belangrijker. Wij maakte dagelijks contact. Een eerste date hadden wij afgesproken.  Onze eerste date deden wij thuis bij hem in Hazerswoude-Rijndijk waar hij woonde. Hij had zo alles netjes klaar gezet. Alles in zijn huis was rood mijn favoriete kleur. Hij vertelde me over zijn leven.  Hij vertelde me dat hij midden in een echtscheiding zat en nog minstens een jaar met zijn ex vrouw een woning moest delen die nog verkocht moest worden. Zij was dus op dat moment toen ik daar was niet thuis maar uitlandig. Ik vond dit vreselijk want een huis delen met een ex doe je niet vond ik. En een andere vrouw uitnodigen in het zelfde huis was buiten mijn verwachting. Als ik dit van te voren wist was ik echt niet geweest want dit doe je niet met een vrouw als Suzanne. Ik heb hem toen gelijk verteld hoe ik dan over hem denk. Hij zei me dat alles goed komt en dat hij alles eraan zal doen om mij niet teleur te stellen. We spraken daarna over koetjes en kalfjes.  Hazerswoude-Rijndijk had ik al jaren iemand leren die ongeveer het zelfde verhaal aan mij voorlegde die Hans mij had verteld. Weer een ervaring rijker. Dit maakt mij sterker om de juiste partner te vinden. En dat ik niet naar het uiterlijk van mannen moet kijken. Het innerlijke is wat je moet aantrekken en waaraan je moet vasthouden. Ik heb Hans mooi bedankt want met mij gaat het niets worden omdat je voor mij in het begin niet moet liegen. Want  eerste indruk is blijvend.